Rebecca Peterson vinner ny titel efter 7 månaders frånvaro: ”Målet är att hålla mig frisk”

Rebecca Peterson är tillbaka efter ett sju månaders långt skadehelvete och det med besked! I sin blott andra turnering i comebacken går Peterson rent och vinner Padovas 25-000 dollars-turnering efter fem raka segrar. 

– Målet i år är att hålla mig frisk, säger Peterson till Tennisportalen. 

Järfälla TS-fostrade Rebecca Peterson gjorde föregående vecka comeback på touren efter sju månaders frånvaro i Essen, Tyskland där hon deltog i 25000 dollars-tävlingen. Rebeccas nådde kvartsfinal i grustävlingen efter två vinster och sa i samband med turneringen till Tennisportalen att hon under resterande del av säsong bara har ett tydligt mål.

– Jag ska hålla mig frisk!

Hur skönt är det att stå på banan och lira match igen?

– Det känns framförallt väldigt skönt att armen håller bra än så länge och det är det viktigaste för mig nu! Det är klart att jag är tävlingsovan då jag har inte tävlat på väldigt länge. Jag försöker bara genomföra matcherna så bra det går och jobba vidare.

Förstaseedade Peterson besegrade 426-rankade Anastasiya Vasylveva från Ukraina i finalen i Padova efter 5-7, 6-1, 6-4 och matchen var Rebeccas tredje i rad där hon vände 0-1 underläge i set till seger. Titeln i Padova ger Rebecca Peterson 50 nya rankingpoäng.

 

Very happy to be back competing again after 7 months! #25k? #teamcatella #1080tennis

Ett inlägg delat av Rebecca Peterson (@rebeccapeterson)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen
  1. Ett litet frågetecken kring tävlingsplaneringen infinner soíg ändå när vi har två 25 000 USD ITF-turneringar i antågande på svensk mark?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.