Siljeström efter det lyckliga beskedet: ”Vi är så värda detta!”

Andreas Siljeström och Johan Brunströms nykomponerade samarbete i år har minst sagt varit lyckosamt då man tagit tre Challengertitlar tillsammans och klättrat på rankingen som följd. Paret fick under den gångna helgen beskedet att man tog den sista direktplatsen till Wimbledon och Andreas Siljeström var lyrisk när vi ringde upp honom.

– Det är så jäkla skönt och det känns som att vi är värda detta i år, säger han till Tennisportalen.

Andreas Siljeström och Johan Brunström är direktkvalificerade till årets Wimbledon efter att ha hamnat på plats 145 på rankingen och tagit den sista direktplatsen till turneringen.

Ett nervkittlande besked minst sagt men samtidigt ett kvitto på svenskarnas hårda arbete det senaste halvåret. För Siljeströms del innebär det spel i sin absoluta favoritturnering på touren

Det är en speciell känsla att spela i Wimbledon, säger han till Tennisportalen.

Det är det man spelar för när man reser runt överallt i världen. Alla tennisintresserade måste åka dit och uppleva turneringen på plats minst en gång i livet!

Ni har krönt stora framgångar på Challengertouren i år med ett flertalet titlar. Vad är det som har gjort att samarbetet fungerat så bra mellan er?

Vi är svårspelade för vilka vi än möter. Vi servar tungt och är bra på nätet samt spelar aggressivt. Det sätter press på motståndarna. Sen känner vi varandra bra och är samspelta!

Motståndarna i första omgången heter Martin/Podlipnik och har likt svenskparet tagit ett par titlar på Challengertouren i år. Matchen spelas antingen på onsdag eller torsdag.

Vi önskar Andreas och Johan ett stort lycka till i Wimbledon och vi kommer spänt följa svenskarnas resa under kommande veckor.

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.