Skandinaviens bästa bookmakers för tennis

Tillhör du en av dem som tycker att det är extra spännande med en tennismatch om du har satsat pengar på din matchfavorit? Då är du inte ensam, för enligt Spelinspektionens statistik från 2018 spelar 300 000 svenskar pengaspel varje dag. I den här artikeln listar vi Skandinaviens bästa bookmakers för tennis som du inte får missa om du vill satsa på nästa match.

Tennis är en världssport och tillsammans med fotboll och ishockey är det en av de mest populära sporterna att betta på. Nästan alla spelbolag med sportbok erbjuder betting på tennis, men kvaliteten sett till odds, utbud samt spelmöjligheter kan skilja sig åt mellan spelbolagen. I Sverige dominerar fortfarande ATG och Svenska Spel Sport och Casino, men det finns andra spelbolag som i sanningens namn har en mer spännande sportsbook. Högst betyg får följande tre:

Nordicbet
I Norge är det många som har Nordicbet som den absoluta favoriten och bolaget grundades av norrmän. Nordicbet är särskilt bra om man vill spela på svenska sporter, för med odds ner till Division 4 i fotboll samt bra satsningar på SHL och annan svensk hockey finns det något för alla idrottsintresserade. Tennis är också stort hos Nordicbet och det går att livebetta på flera tennismatcher. Under 2019 lanserade Nordicbet en ny sida, så nu är det ännu enklare att betta från mobilen eller surfplattan. På Nordicbet går det att betta med fraktioner, decimalodds och amerikanska odds.

Bet365
Det här är världens största bettingsajt och de har marknadens största utbud av liveodds. Bet365 erbjuder odds på alla olika ligor och tennis är en av deras största sporter på sidan. Det går att se direktsända tennismatcher från hela världen och livestreaming fungerar både på datorn, mobilen och surfplattan. Spelbolagets marginal för oddsen är viktiga och ju lägre desto bättre. Bet365 marginal på 4,6 procent ligger lägre än många andra spelbolag med odds och många spelare rankar deras oddsmarginal som mycket bra. Dessutom har Bet365 höga odds på tennis. Ett extra plus är att de har med lite mindre tennismatcher som man inte hittar lika ofta hos andra spelbolag.

Bethard
Bethard är ett svenskt spelbolag som erbjuder bra liveodds och höga odds på tennismatcher. De flesta kanske känner igen Bethard eftersom Zlatan Ibrahimovic är delägare och ambassadör för spelbolaget. De håller dock inte bara på med fotboll, även om fotboll är stort på sidan. Marginalerna för tennismatcherna är mycket låga och det gör det till ett utmärkt val för bettare. Extra bets som går att göra är på sets, över/under, handikappbetting och mycket mer. Även på Bethard går det att betta med fraktioner, decimalodds och amerikanska odds. Det som får de allra flesta att flockas till Bethard är dock den stilrena designen som är modern, avskalad och extremt mobilvänlig.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.