Sommarens bästa tennisturneringar

0
1433

Har du fortfarande några semesterdagar du inte har tagit ut i sommar? Vi listar de fem bästa tennisturneringarna som en tennisfantast inte får missa. Vad är egentligen bättre än en spännande tennisturnering på en solig sommardag? Det är helt klart ett minne värt att investera i – åtminstone om dina favoritspelare regerar ena planhalvan.

Många tennisturneringar håller hus utanför Sverige och därför blir finansieringen av allt en av de viktigaste sakerna att tänka på inför resan; flyg, hotell och ta sig till och från allt. Hur ska man göra för att underlätta sin resa? Ett alternativ för att hålla koll på alla betalningar är kreditkort. Det är kanske inte för alla men med hjälp av företag som Consector kan det bli ett självklart val för dig. Consector hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet som passar just dina behov, så att du kan lägga fokus på annat, såsom att hitta vilken turnering du ska börja med. Vi listar de fem bästa:

Roland Garros 2018, 27 maj – 10 juni

En av de få grusplanerna används i Roland Garros. Les Internationaux de France ser ut att bli en fullspäckad turnering med både intressanta dam- och herrspelare. När det kommer till denna turné ska man hålla ögonen öppna för finalen, förhoppningsvis dyker Nadal upp och triumferar! Med en vinst på 36 miljoner euro kommer tävlingen troligtvis bli spännande att se på plats.

Wimbledon 2018, 2 juli – 15 juli

Den äldsta turneringen utav alla Grand Slam som fortfarande har flest åskådare. Historiskt sett har denna turnering varit Mecca för spelare och åskådare. Inget annorlunda detta år då det ryktas om att Bryan bröderna tar hem dubbel. Det finns ingen anledning att missa denna stjärnspäckade turné på plats.

U.S Open, 27 augusti – 9 september

U.S. Open står för United Stated Open Tennis Championships. Den spelas årligen och har utövats sedan 1881. Sedan 1987 har U.S. Open varit den fjärde största tävlingen i Grand Slam. Tennistävlingen utövas på hard court och hålls samma tid varje år: från den sista måndagen i augusti håller den på i två veckor in på september.

Innan resan

Hur du än vrider och vänder på det kommer en resa som denna tära på ekonomin. Det handlar om att ha en bank och ett kreditkort du kan lita på. Med hjälp av Consector kan du göra en kreditkortsanalys och jämföra olika kort för att hitta den bästa bonusen och lägsta räntan. Allt detta för att se vilket kreditkort som passar just för dig. Det finns ett kort för alla och innan den här resan kommer du ha hittat ditt.

Ta med dig hatten och kreditkortet

Du har en rad tennisturneringar att se fram emot i sommar – ända in till i höst. Så varför inte fylla dina semesterdagar på bästa sätt?