Spelbolagens odds säger att Djokovic vinner Australian Open

Äntligen är det dags! Runt hörnet väntar årets första Grand Slam-turnering Australian Open. På de turkosblåa Melbourne-banorna ska snart den absoluta världseliten återigen göra upp om pengar, pokaler och ära. På herrsidan är det Novak Djokovic som dominerat turneringen de senaste tio åren, och han är givetvis tillbaka för än mer framgång. Detta dessutom som storfavorit enligt oddsen som diverse olika spelbolag skickat ut.

Andrahandsfavoriten Rafael Nadal har haft ett par tunga finalförluster under de senaste årens upplagor av Australian Open. Inte minst 2019, när ovan nämnda Novak Djokovic visade sig vara på tok för stark under en final som sedermera slutade 6-3 6-2 6-3 i Serbens favör.

Utöver de bägge favoriterna ovan, så finns det ett par riktigt intressanta namn som lurar i vassen. Danil Medvedev slaktade allt som kom i dennes väg under slutskedet av 2019, och hade fingrarna på en Grand Slam-titel under US Open, som Rafael Nadal till slut vann. Medvedev är garanterat en spelare som både Novak och Rafa vill undvika till varje pris.

På damsidan är det ett getingbo av spelare som anses ha chansen att vinna titeln, där giganten Serena Williams har favoritskapet enligt oddsen, inför turneringen. Serena kommer från två raka finalförluster i Grand Slam-sammanhang, men slipper att möta Bianca Andreescu som. som vann US Open, då den sistnämnda lämnat återbud på grund av knäskada.

Bakom Serena väntar en uppsjö av intressanta namn och spelare som all bör ha en rimlig chans att vinna i slutändan. Japanskan och regerande mästaren Naomi Osaka, den ständigt livsfarliga Simona Halep från Rumänien och hemmaspelande Ashleigh Barty, för att bara nämna ett par stycken!

Hur bettar jag på Australian Open 2020?


Vill man spela, eller betta, på Australian Open så krävs det ett gediget förarbeta för att i slutändan kunna titulera sig som vinnare när turneringen avslutas. Vad är egentligen bäst att spela på? Herrsidan, damsidan, dubbelturneringen eller rentav på mixed-dubbeln? Dessutom, vart spelar man till högst odds, och vart finns det flest typer av marknader?

Frågorna är många, och det krävs både tid och kraft för att ta sig igenom djungeln av spelbolag och marknader inför turneringens början. Lyckligtvis har ThePlayer en internationellt satsande spel-site gjort jobbet betydligt lättare för de som är intresserade. I deras betting-guide inför Australian Open finner du allt du behöver veta, och lite till, för att ha ett lyckat Australian Open ur spelsynpunkt.

Ta reda på vart du spelar bäst, enklast och på flest marknader. Vart du hittar de bästa oddsen för respektive spelare att vinna mästerskapet, och hur lottningarna ser ut. På siten hittar du även just nu boostade odds för Djokovic, Nadal eller Federer att vinna turneringen. Vad sägs som Roger Federer att vinna turneringen till 67 gånger insatsen?

Dessutom kommer du som besökare under hela mästerskapets gång finna speltips från en av världens skarpaste tennisskribenter, Mattertennistips.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.