Speltips från Stockholm Open, Dag 3: Tsitsipas VS Millman

Dag 3 är här och vi hittar ett nytt spel i Stockholm Open från vår samarbetspartner Leo Vegas!

Motivering:

Tsitsipas har en teoretisk chans att nå ATP-slutspelet, antingen om det är att han kommer 8:a på racet eller går in som reserv på en 9:e plats vilket skulle innebära ett rejält tillskott i kassan för Tsitsipas och en hel del ATP-poäng.

Det ser tufft ut för Tsitsipas att nå racet, vissa kallar det omöjligt, men det är en motivationsfaktor vi ska ta hänsyn till såhär sent på säsongen när merparten av spelarna är trötta efter en väldigt lång säsong och man kanske inte ”grindar” så som man gör i inledningen av året.

John Millman har bara spelat en (!) match sedan US-Open senast och det var inte direkt igår det. Han såg oerhört rostig ut i inledningen av matchen mot Alexei Popyrin på fina bana 1 och det var inte helt ologiskt det. Millman redde visserligen ut stormen och vann i tre set, men mot greken väntar en betydligt tuffare uppgift.

Jag håller Tsitsipas också som den bättre tennisspelaren och 1.57 tycker jag är lite för högt. 1.30, 1.40 hade varit mer korrekt i min bok.

Vi får inte glömma att Tsitsipas slog Monfils och Khachanov under föregående vecka i Shanghai så formen är det inte fel på.

Inomhus-hardcourt är också ett underlag han hanterar bättre än Millman i mitt tycke.

Pame Tsitsipas!

Klicka här för att spela Stefanos Tsitsipas på LeoVegas

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.