Speltips, Stockholm Open, Dag 4: Servespel på ”Lord” Gulbis

Ytterligare ett lir från Stockholm  Open har vi framför oss och det är den sista kvällsmatchen mellan Ernest Gulbis och Denis Shapovalov.

Högst tveksamt här hur många som kommer stanna kvar och kolla eftersom det denna vecka, och i tidigare upplagor av Sthlm Open, har folket en liten tradition av att gå hem efter första kvällsmatch. Senaste åren i alla fall – hur det var under Sveriges storhetsperiod i tennis kan jag inte riktigt svara på. Gissar att folket satt kvar till sista boll.

Nog om det – vi ska motivera vårt spel också.

Gulbis är fortfarande obruten i turneringen efter två matcher i kvalet och en i huvudturneringen. Nu ställs han mot Denis Shapovalov som gör sin andra match i tävlingen och kanadensaren såg inte prickfri ut mot Polansky. Han vann med nöd och näppe efter tre set.

Jag tror att Gulbis chanser till att vinna matchen är mycket goda, och nu när jag sist kikade på oddsen såg marknaden att undervärdera honom lite för mycket – men jag kör ”safe” och går på servespelet här.

Över 9.5 games i första set och det får vi 1.58 på Leovegas. Jag spelar 6 units. Jag tycker oddset är för högt. Rätt i min bok hade varit kring 1.30, 1.40.

Jag tror på få breaks här mellan två storservare och minst 10 gem i första set spelarna emellan, det är högst rimligt ja.

Preliminär matchstart är 20:00 – nu kör vi!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.