Stjärnspäckat startfält i årets Stockholm Open (Lista)

Hela 13 topp-femtio spelare kommer till höstens stora tennisfest i Kungliga Tennishallen, däribland åttonde-rankade Gael Monfils och tidigare världsfyran Juan Martin Del Potro. Grigor Dimitrov, John Isner, Ivo Karlovic, Jack Sock, Alexander Zverev och Lucas Pouille har även annonserat att de dyker upp i årets IF Stockholm Open.

Startfältet i årets IF Stockholm Open.
Startfältet i årets IF Stockholm Open.

 

Vi kommer att få se ett stjärnspäckat startfält i årets IF Stockholm Open där turneringsarrangörerna verkligen har imponerat med sina rekryteringar, vilket inte helt var fallet i Swedish Open tidigare i somras då enbart två (!) topp-femtio spelare dök upp.

Gael Monfils kommer tillbaka till turneringen han vann 2011 och det med sitt bästa GS-framträdande bakom sig då han tog sig hela vägen till en semifinal i US Open senast. Med Mikael Tillström i teamet har han hittat ett spel och ett fokus man länge gått och väntat på .

Juan Martin Del Potro visade tennisvärlden i somras, då han tog ett OS-silver, att han är att räkna med igen efter ett par skadedrabbade säsonger bakom sig och ett flertal handledsoperationer.

Lucas Pouille presenterade sig på riktigt senast i US Open efter sin mycket imponerande seger över Rafael Nadal i kvartsfinalen och är definitivt en spelare att räkna med i framtiden. 22-åriga Pouille är i skrivande stund rankad på en 25:e plats och kommer säkerligen att underhålla publiken i Stockholm med sina moderna och varierade spelstil.

John Isner och Ivo Karlovic är två av världens främsta servare, den sistnämnda innehar bland annat rekordet i mest antal slagna ess genom tiderna, och ett tappat servegem för båda spelarna ses som ett sällsynt sådant.

Det kommer med andra ord smälla i Stockholm Open som spelas mellan 17-23 oktober!

Entry List

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.