Stjärnspäckat startfält i årets Stockholm Open (Lista)

Hela 13 topp-femtio spelare kommer till höstens stora tennisfest i Kungliga Tennishallen, däribland åttonde-rankade Gael Monfils och tidigare världsfyran Juan Martin Del Potro. Grigor Dimitrov, John Isner, Ivo Karlovic, Jack Sock, Alexander Zverev och Lucas Pouille har även annonserat att de dyker upp i årets IF Stockholm Open.

Startfältet i årets IF Stockholm Open.
Startfältet i årets IF Stockholm Open.

 

Vi kommer att få se ett stjärnspäckat startfält i årets IF Stockholm Open där turneringsarrangörerna verkligen har imponerat med sina rekryteringar, vilket inte helt var fallet i Swedish Open tidigare i somras då enbart två (!) topp-femtio spelare dök upp.

Gael Monfils kommer tillbaka till turneringen han vann 2011 och det med sitt bästa GS-framträdande bakom sig då han tog sig hela vägen till en semifinal i US Open senast. Med Mikael Tillström i teamet har han hittat ett spel och ett fokus man länge gått och väntat på .

Juan Martin Del Potro visade tennisvärlden i somras, då han tog ett OS-silver, att han är att räkna med igen efter ett par skadedrabbade säsonger bakom sig och ett flertal handledsoperationer.

Lucas Pouille presenterade sig på riktigt senast i US Open efter sin mycket imponerande seger över Rafael Nadal i kvartsfinalen och är definitivt en spelare att räkna med i framtiden. 22-åriga Pouille är i skrivande stund rankad på en 25:e plats och kommer säkerligen att underhålla publiken i Stockholm med sina moderna och varierade spelstil.

John Isner och Ivo Karlovic är två av världens främsta servare, den sistnämnda innehar bland annat rekordet i mest antal slagna ess genom tiderna, och ett tappat servegem för båda spelarna ses som ett sällsynt sådant.

Det kommer med andra ord smälla i Stockholm Open som spelas mellan 17-23 oktober!

Entry List

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen. Svag för obskyra sidospår, Nick Kyrgios olika bravader samt Swedish Opens pressfika. Fick sitt internationella genombrott under Australian Open 2020 efter avslöjandet av "Banana-gate".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.