Stockholm Open: Spelarkommentarer från torsdagens matcher

Tennisportalen var på plats under torsdagen i Kungliga Tennishallen och här kommer en rapport från vad som sades från spelarna efter sina respektive matcher.

Jeremy Chardy – Jag gillar verkligen turneringen här och har inte hittat nivån i mitt spel under tidigare år men just nu känns det väldigt bra och jag är nöjd med det jag lyckats prestera hittills. Jag gjorde en stabil insats idag, speciellt servmässigt och är mycket nöjd med att nå kvartsfinal!

Richard Gasquet – Det är alltid tufft att vinna dessa typer av matcher (Darcis gav upp skadad) och Steve är en vän till mig och jag hoppas att det inte är allvarligt inför hans Davis Cup-final men jag känner mig i form och gillar förhållandena här i Stockholm. Jag vet att det kommer att bli en tuff vecka här men jag ska göra mitt bästa. 

Tomas Berdych – Jag är nöjd med hur jag hanterade uppgiften och gick vidare efter två raka sets. Det var både upp och nedgångar i matchen men allt gick bra och det är jag glad för. Som jag har sagt tidigare, Alexander Zverev är en spelare med en ljus framtid och jag önskar honom all lycka. Jag behöver vara fokuserad imorgon igen och måste fortsätta göra jobbet på banan.

Grigor Dimitrov – Jag är mycket nöjd med min insats och självförtroendet höjs för varje match som jag gör det bra ute på banna. Jag känner mig bättre och bättre för varje dag som går och det här var ett bra test för mig. Jag måste ta en match i taget och bygga på det. Vi alla vet att Berdych slår hårt, är en riktig kämpe och en av de tuffaste spelarna du kan ställas mot på touren, speciellt inomhus. 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.