Tar Federer sin 20:e Grand Slam titel i karriären? (TV)

0
965

Roger Federer. 36 år gammal och chansen till att spela hem karriärens 20:e Grand Slam titel nu på söndag i Australian Open. Det ska inte kunna vara möjligt. Redan nu laddar vi upp inför bataljen mot Cilic med en högklassig video signerat Raz Ols.

”Jag är 36 år gammal och ska inte vara favorit”, var något Federer tryckte på inför årets upplaga av Australian Open. En klassisk taktik för att tona ned favoritskapet? Självklart men citatet innehåller också en sanning i sig som om man ser på ett krasst sätt ska kritiseras och diskuteras. Vi återkommer i frågan med en krönika här på Tennisportalen inom kort.

Raz Ols är en kanal på Youtube ni bör kolla in. Svensk dessutom. Raz Ols skapade inte alltför länge sedan en video med Federers topp-1000 poäng genom tiderna, ett mästerverk som nådde hela vägen fram till Federer. Mäktigt!

Vad tror ni, kan Cilic stöka till det och ta karriärens andra Grand Slam eller blir det siffran 20 för tennisens kanske allra största spelare genom tiderna? Kommentera gärna nedan!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.