Tengo Sport håller lägst pris i landet bland racketbutiker: ”Det är vår strävan”

Tengo Sport är samarbetspartner till TP Open vilket vi är otroligt glada över.

En racketbutik som går i bräschen när det kommer till lägst pris i branschen.

Denna artikel är ett samarbete med Tengo Sport

Tengo Sport öppnade för sex år sedan i Båstad Sportcenter. Tengo har själva varit verksamma i 20 år och haft sin butik i Halmstad som bas men har senaste åren valt att satsa stenhårt på butiken i Båstad och försäljning via hemsidan.

Foto: Tengo Sport

– Vi är inne i en högsäsong just nu i Båstad som är galet på sommaren. Vi har inte blivit påverkade särskilt mycket av coronan utan det är i stort sett lika mycket som vanligt, om inte mer. Tävlingarna är igång nu och det är fullt tryck med över 150 strängade rackets om dagen, säger VD Patrik Wennberg.

– Försäljningen via hemsidan har exploderat för oss och där har vi sett en kolossal utveckling senaste månaderna i samband med att vi lanserat en ny hemsida.

Foto: Tengo Sport

Vice VD Samuel Wennberg flikar in.

– Vi arbetar stenhårt med hemsidan för att vi vill att den ska bli en så optimal hemsida för alla tennis och racketentusiaster! Hos oss kan du ange vilken sena du vill ha när du köper ditt racket, du kan ange vikt och alla specifikationer som är viktiga när det kommer till produkten.

– Vi har också integrerat ett poängsystem som gör att du kan nå olika milstolpar när du handlar via vår hemsida. T.e.x i form av prischeckar, 50% rabatt av skor eller 250 kronor att handla för på olika saker i vår shop. Det ger motivation att handla på ett och samma ställe, tror vi!

Samuel och Patrik Wennberg. Foto: Tengo Sport

Hur ska ni göra för att fortsätta vara den mest etablerade racketshopen i landet och som folk vänder sig till i förstahand?

– Det handlar mycket om att leverera och bidra med kunskap. Man ska kunna ställa frågor till oss och vi har skapat en chatt på hemsidan som blivit otroligt populär. Vi försöker vara kontaktbara hela kvällarna, oavsett tid egentligen. Får vi en fråga om rackets eller senor klockan 23:00 på kvällen – ja, då svarar vi helt enkelt, säger Patrik Wennberg.

– Vår trovärdighet på de här bitarna ger mycken. Strävan är att hela tiden ha lägst pris i Sverige och det tycker jag att vi eftersträvar, avslutar Patrik.

Tengo Sport kommer ansvara för strängning under TP Open och vi på Tennisportalen är väldigt glada över att Tengo Sport är med och möjliggör TP Open!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.