Tennisportalen Cup

Den 1:a November är det dags igen för Tennisportalens alldeles egna tennisturnering som spelas i Sigtuna Tennisklubbs fina inomhusanläggning. Turneringen passar såväl amatörer som tävlingsspelare och 16 deltagare kommer under en heldag att spela om fina priser från våra sponsorer Dennis Kött och Tennis-Point!

Turneringen kommer att ha fyra grupper med fyra spelare där de två bästa från varje grupp går vidare till ett rafflande slutspel.

Turneringen lockar allt från tävlingsspelare till motionärer och vare sig ålder eller kön spelar roll där alla är välkomna till att spela tennis och ha det så bra som man kan ha det.

Tennisportalen Cup sponsras av Dennis Kött och Tennis-Point och prestigefyllda priser från nämnda företag kommer att finnas till hands för de som utmärker sig lite extra.

Är du sugen på att vara med och delta i denna fantastiska tillställning? Skicka då din anmälan till Alexander@Tennisportalen.se då det är först till kvarn som gäller.

Om du inte är intresserad av att spela eller helt enkelt dras med en jobbig skada är du välkommen ner ändå till Sigtuna Tennisklubb den 1:a November mellan 09:00-18:00 för att titta på trevlig tennis, träffa nya tennisvänner och smutta på något gott från kiosken som kommer att finnas tillgänglig. Varmt välkomna!

Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen.

Latest articles

TV: Höjdpunkter från Elias Ymer – Arthur Cazaux

Kvalfinal, Aix En Provence Challenger.

Elias Ymer: “Rörde mig extremt bra”

Touren är äntligen igång igen efter ett uppehåll sedan i mars månad p.g.a den stundande coronapandemin. Elias Ymer...

Spela på tennis online – Betting utan licens

Att satsa pengar på sport är något som människor har gjort sedan urminnestider. Förr krävdes det dock...

20 intervjuer från Fair Play Sommartour!

Här nedan följer 20 intervjuer från Fair Play Sommartour från Tennisportalens Instagram! ...

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.