Tennisportalen Cup

Den 1:a November är det dags igen för Tennisportalens alldeles egna tennisturnering som spelas i Sigtuna Tennisklubbs fina inomhusanläggning. Turneringen passar såväl amatörer som tävlingsspelare och 16 deltagare kommer under en heldag att spela om fina priser från våra sponsorer Dennis Kött och Tennis-Point!

Turneringen kommer att ha fyra grupper med fyra spelare där de två bästa från varje grupp går vidare till ett rafflande slutspel.

Turneringen lockar allt från tävlingsspelare till motionärer och vare sig ålder eller kön spelar roll där alla är välkomna till att spela tennis och ha det så bra som man kan ha det.

Tennisportalen Cup sponsras av Dennis Kött och Tennis-Point och prestigefyllda priser från nämnda företag kommer att finnas till hands för de som utmärker sig lite extra.

Är du sugen på att vara med och delta i denna fantastiska tillställning? Skicka då din anmälan till Alexander@Tennisportalen.se då det är först till kvarn som gäller.

Om du inte är intresserad av att spela eller helt enkelt dras med en jobbig skada är du välkommen ner ändå till Sigtuna Tennisklubb den 1:a November mellan 09:00-18:00 för att titta på trevlig tennis, träffa nya tennisvänner och smutta på något gott från kiosken som kommer att finnas tillgänglig. Varmt välkomna!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.