Tennisportalen Cup

Den 14:e Juni går den tredje upplagan av Tennisportalen Cup, en mycket populär turnering för såväl amatörer som tävlingsspelare. Turneringen kommer att spelas på Sigtuna Tennisklubbs fina grusbanor där 16 spelare kommer att vara med och kämpa om fina priser.

Turneringen kommer att ha fyra grupper med fyra spelare där de två bästa från varje grupp går vidare till ett rafflande slutspel.
.Turneringen lockar allt från tävlingsspelare till motionärer och vare sig ålder eller kön spelar roll där alla är välkomna till att spela tennis och ha det så bra som man kan ha det.

Tennisportalen Cup sponsras av Dennis Kött och Tennishopen.se och prestigefyllda priser från nämnda företag kommer att finnas till hands för de som utmärker sig lite extra.

Är du sugen på att vara med och delta i denna fantastiska tillställning? Skicka då din anmälan till Alexander@Tennisportalen.se då det i skrivande stund finns ett flertal platser kvar.

Om du inte är intresserad av att spela eller helt enkelt dras med en jobbig skada är du välkommen ner ändå till Sigtuna Tennisklubb den 14:e Juni mellan 09:00-18:00 för att titta på trevlig tennis i strålande solsken (förhoppningvis) och samtidigt knyta nya kontakter. Varmt välkomna!

 

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen
 1. Hej!
  Har anmälan gått ut?
  Om ej, är det endast singel, eller kan man anmäla sig i dubbel också?
  Amatörklassen skulle isf kanske vara intressant ?

  //Peder

  • Hejsan Peder, anmälan har inte gått ut än utan just nu finns det två platser kvar. Endast singel är det och nivån på spelarna skulle jag säga är duktiga motionsspelare så du är varmt välkommen att anmäla dig på alexander@tennisportalen.se 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.