Tennisportalen tillbaka efter välbehövlig semester

Som ni kanske har märkt de senaste veckorna har flödet på sidan lyst med sin frånvaro och det har sin förklaring. Energin var på botten efter en månads resande där vi bevakade Challenger och ATP-turneringarna i Båstad samt ATP-turneringen i Umag efterföljande vecka. Nu är dock batterierna laddade och vi ser fram emot kommande tävlingar – i synnerhet US Open som drar igång redan nästa vecka!

Vi på Tennisportalen vill inleda med att be om ursäkt för de bristfälliga uppdateringarna på sidan den senaste perioden men en välbehövlig var högst nödvändig efter en ganska hektisk men otroligt givande och rolig sommar. Vi fick med oss material från perioden som kommer att publiceras på sidan de närmsta dagarna, material som inkluderar ett flertal intervjuer med spelare rankade inom 100-strecket.

Tennisportalen drivs helt idéelt av mig, Alexander Theodoridis och två mycket generösa gästskribenter i form av Fabio Valente och Bahram Sarban. Syftet med sidan är att förmedla och skriva om sporten tennis och nå ut till så många som möjligt, i tider där det mediala intresset kring just tennis är minimal.

Vi ser det som vår viktigaste uppgift att vara med och bidra till ett ökande tennisintresse i landet genom vårt skrivande och om du är intresserad av att skriva om sporten som vi alla älskar så mycket, eller känner någon i din vänkrets, tveka inte då med att maila till Alexander@Tennisportalen.se

Vi finns även på Facebook, Twitter och Instagram under ”Tennisportalen”.

Med vänlig hälsning

Tennisportalen

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.