Varför Federer vinner Miami Open! (10x pengarna)

Behöver vi ens skriva ner ett par rader om varför vi tror på att Roger Federer ska vinna Miami Open och det till 10 gånger pengarna på Leo Vegas? Kanske inte – men vi gör det ändå!

Artikeln skrivs i samarbete med Leo Vegas Sport

Ni läste rubriken rätt. Ni får hela tio gånger pengarna som nya kunder hos Leo Vegas på att världens just nu, och genom tiderna, överlägset bästa tennisspelare ska vinna Mastersturneringen i Miami som startar den 21:a mars.

Federer har när vi skriver den här artikeln 17/17 segrar anno 2018 och det är hans bästa säsongsinledning någonsin. Någonsin. 36 år gammal.

Inget tyder på att superformen håller på att stanna av. Inte ens när han ser sådär halvrostig ut bara för en aning och slagen inte riktigt är där. Semifinalen mot Borna Coric i Indian Wells var ett tydligt exempel på hur oslagbar han är just nu, Federer.

Schweizaren blixtrade till med jämna mellanrum men det såg inte bra ut. Hettan var påtaglig, Coric fick i princip tillbaka allt på banan och han var helt enkelt ”inne i zonen”, som det brukar heta. Kroaten gjorde allt i sin makt för att göra livet jobbigt för Federer, försöka mala ner hans backhand och vara aggressiv när chansen dök upp.

Det betalade sig och Coric kände av att Federer hade en sämre dag än vanligt. Coric vann första set, hade 3-1 i andra med break men nej, Federer tog tillvara på varje livlina som erbjöds och vann sedermera matchen efter 6-4 i tredje set och gammalt hederligt ”grisande”.

Vinnarauran har aldrig varit mer konkret och påtaglig för Federer som den är nu.

17/17 vinster.

Vi vågar påstå att Federer, han spelar hem Miami Open!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.