VIDEO: Benoit Paire flisade sitt racket – tog en tupplur vid sidbytet

Benoit Paire är en spelare som ofta hamnar i strålkastarljuset och mest i negativ bemärkelse men under det senaste året har fransmannen skärp till sig och producerat fantastiska resultat på ATP-touren, därav sin första titel i karriären då han som bekant vann i den senaste upplagan av Båstad. Paire skulle även slå Baghdatis i Tokyos 500-turnering under natten till torsdag svensk tid men efterspelet kom att handla om något helt annat.

Paire vann första set med siffrorna 6-3 och såg ut att gå en komfortabel seger till mötes men ”Baggen” höjde sig i andra set och breakade fransmannen fram till 2-4 när Paire då tog ut sin aggression på sitt racket. En inte alls tokig metod i efterhand kan tyckas då Paire hittade sig själv igen i tredje set, vann med 7-5 och blev därmed klar för kvartsfinal mot Nick Kyrgios.

Paire hann även däremellan ta en tupplur vid ett sidbyte och fick således ny energi till att briljera på banan.

Baghdatis vill inte vara sämre än Paire och bjöd även han på en klassisk racketflisning när han i slutskedet av matchen visade sina känslor. ”Baggen” har en viss förkärlek till just racketflisningar, eller vad sägs om denna sekvens när han går igenom sin tennisväska och förstör inte mindre än 4 (!) rackets. Klassiker.

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.