VIDEO: Se Dimitrovs misslyckade försök till show

Den tidigare världsåttan Grigor Dimitrov har minst sagt haft ett misärartad år med mängder av dåliga resultat samt tränarbyten. Under gårdagens förlustmatch mot fransmannen Benoit Paire försökte bulgaren vid 1-4 underläge showa till det inför den japanska publiken men resultatet var inte vad Dimitrov hade förväntat sig direkt.

Grigor Dimitrov är idag rankad på plats 21 och har under året inte alls fått det att stämma på touren. Säsongen har kantats av dåliga resultat, skador och stundtals en nonchalant attityd. Benoit Paire blev för tuff i Tokyo för bulgaren och fransmannen har äntligen börjat visa sin riktiga kapacitet efter att ha tidigare tankat bort matcher och överhuvudtaget inte varit intresserad av att spela tennis.

Ombytta roller minst sagt och det var Dimitrov som försökte spraka till det vid underläge med 1-4 i tredje set. Likt i Stockholm Open föregående år slog han en boll mellan benen på en tillsynnes ohotad retur från fransmannen. Resultatet? Det ser ni 9:05 minuter in klippet!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.