Vila i frid, Janne Immonen

Vi träffades för första gången under Falkenberg Sommartour 2020. Jag och Ragan kommenterade tävlingen och du kom fram efter finalerna och visade din uppskattning vilket var väldigt stort för oss.

Vi tackade för allt fint arbete du gjort i Fair Play och det blev starten på en mycket fin relation och vi skulle jobba tillsammans ett flertal gånger efter det. TP Open i Malmö arrangerade vi tillsammans och Beddingespelens Sommartour 2021 fick vi förmånen att ansvara för streamen.

Det inte många vet är att Janne gått in och hjälpt oss ekonomiskt i ett flertal tävlingar, nu senast för en månad sedan, utan att vilja ha något tillbaka egentligen. Det säger allt om hans personlighet. Han brann enormt för svensk tennis, var alltid nyfiken och var en pionjär för sporten i landet och för Fair Play Tennisklubb.

Janne, du är en av svensk tennis största klubbledare genom tiderna men det och allt ovan är sekundärt. Du var framförallt en oerhört fin människa som alltid var positiv och som spred glädje till folk i sin omgivning.

Vi är i chock och skänker våra tankar till Jannes familj.

Vila i frid Janne Immonen.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alexander Theodoridis
Alexander Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.