”Fidde” Rosengren och Kyle Edmund går skilda vägar

4
2276

Fredrik ”Fidde” Rosengren avslutar karriären som tränare och bryter sitt samarbete med 28-rankade britten Kyle Edmund.

Stuart Fraser från brittiska The Times var först med att rapportera om att duon bryter sitt samarbete. Det efter att Fredrik ”Fidde” Rosengren valt att avsluta karriären som tränare.

– Allting har ett slut och jag kände att det var dags att ta det beslutet nu, säger Rosengren till Viasat.

Rosengren och Edmund kan blicka tillbaka till ett fint 2018 tillsammans där britten gick till semifinal i Australian Open och vann ATP-turneringen i Antwerp.

Nu väntar TV-jobb för ”Fidde” som kommentator på Viasat.

Fredrik ”Fidde” Rosengren gästade Source Tennismagasin hösten 2018 och summerade då året med Kyle Edmund. Avsnittet hittar ni i spelaren nedan.

4 COMMENTS

  1. Hur länge varade egentligen samarbetet med Melzer? Några veckor va? En spelare som innan Fidde jobbat med var enormt skadedrabbad. Vilken resultatutveckling pratar du om? Vore intressant att höra.

    Jag vet vart du vill komma med skadebenägenheten. En viss anonym bloggare som inte är så anonym längre har länge menat på att det ska vara nåt fuffens där. Rolig konspirationsteori ändå.

  2. Vänskapsreportage? Jag rapporterade likt övriga medier om att de splittrat. Att då också skriva om det du hänvisar till blir ju bara fånigt. Hoppas du kontaktat övriga medier också.

    Vad han har konkret bidragit med i Edmunds fall? Från 50 på världsrankingen till 14 i världen och semifinal i en Grand Slam får ändå ses som skapligt. Sen att det inte startat bra i år är inget att hymla om.

    Inte uppdaterat på ATP:s hemsida. Melzer-samarbetet varade i några veckor.

  3. Hör vad du säger och uppskattar att du tar din tid och skriver här men artikeln handlade enbart om att rapportera om ett avbrutet samarbete kort och gott.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.