Mridha om träningen med Gael Monfils och ”Butts up”: ”Fick agera måltavla”

0
1219
Jonathan Mridha och Gael Monfils. OBS: Bilden är ett montage.

”Butts up” och kyssa iguaner var olika straff Jonathan Mridha fick känna på efter träning med världsstjärnan Gael Monfils. Det berättar svensken i det senaste avsnittet av Source – En podd om Tennis.

I det senaste avsnittet av Source – En podd om Tennis gästar Jonathan Mridha, i skrivande stund rankad 941 i världen och stor segermakare senast i Davis Cup borta mot Schweiz.

I podden får Jonathan Mridha frågan om hur det var att träna med Gael Monfils i Schweiz 2017 och berättar om en lärorik, men i synnerhet, en minnesvärd vecka.

– Han är väldigt snäll och vi håller fortfarande kontakten. Han är nyfiken och undrar hur det går med mina knän. Han väntar på mig på touren, ”Bro, I’m waiting for you”. Han tyckte det fungerade bra i Schweiz när vi tränade och coachades då av Mikael Tillström som frågade med om jag ville hänga med och träna innan Franska Öppna. De båda tyckte det gick bra och jag fick sedermera följa med till Miami senare i december och träna igen.

I en intervju med Mridha 2017 på Tennisportalen pratade svensken om hur träningarna innehöll något typ av straff till förloraren.

– Ja, förloraren fick alltid göra något. Alltifrån tio ”Butts up” till att springa ikapp en iguana och kyssa den, i Miami då.

Hur mycket vann du måste man då undra?

– Inte alltför mycket, några 11:or och sådär men inga set tyvärr. Det var mera att agera måltavla…

Avsnittet hittar ni i spelaren nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.