TV: Ymer till attack mot den tidigare världstian: ”Han har varit en jävla idiot hela matchen”

0
1330
Mikael Ymer. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen
Den tidigare världstian Ernest Gulbis och Mikael Ymer drabbades samman i öppningsrundan av Rennes Challenger under tisdagskvällen. Trots två matchbollar förlorade Ymer med 6-7 (4), 7-5, 6-2 och efterspelet har helt kommit att handla om stökigheterna spelarna emellan under matchens gång.
 
”He’s been a fucking idiot the whole match”, ska Mikael Ymer hörts säga till Gulbis vid ett sidbyte.

 

Ernest ”Lord” Gulbis är tveklöst en av tennisens största profiler genom tiderna och det räcker med ett par diverse sökningar på Youtube för att få en bättre bild av lettens personlighet. Gulbis, just nu rankad 204 i världen och långt ifrån sin karriärsbästa ranking som tia i världen (2014), gör i skrivande stund comeback efter ett längre skadeuppehåll.

I öppningsrundan av Rennes Challenger hamnade spelarna i luven på varandra och den traditionella handskakningen innehöll inte någon kärlek, minst sagt.

Vid ett sidbyte i slutet av matchen, hörs Mikael Ymer säga ”He’s been a fucking idiot the whole match” varpå Gulbis reagerade, påpekade detta för domaren som menade på att han inte visst hörde något. En domaraktion som bör ifrågasättas.

”Kallade du mig för en jävla idiot”, svarade Gulbis tillbaka.

Handskakningen, incidenten och höjdpunkter från matchen ser ni här nedan.

02:47:30-02:48:30 i klippet nedan hör ni incidenten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.