Gott nytt tennisår!

  0
  885
  Rod Laver Arena. Foto: Tennisportalen

  Nu när vi snart ska ringa in 2018 passar det att summera tennisåret 2017, ventilera ett par tankar och tacka alla våra fantastiska läsare!

  Tennisportalens syfte har sedan dag 1 varit att höja intresset för tennis i Sverige och så länge vi är aktiva, vilket vi hoppas vara under många år framöver, kommer det alltid att vara vår primära uppgift.

  2017 var ett fint år med många sevärda matcher, nya turneringar och länder som besöktes samt nya projekt som förhoppningsvis lever kvar i många år framöver.

  2018 kommer att bli ett mycket spännande år med en hel del intressanta projekt, både här på Tennisportalen och i vår podcast Source – en podd om tennis som vi även släpper i videoformat.

  Sprid gärna ordet vidare! Ju fler vi når ut till, desto större chans är det att tennisen växer i Sverige och sporten får det mediautrymme den faktiskt förtjänar. En vacker dag kanske inte vår näst bästa svenska (rankad 149 i världen) får rubriken ”doldis” av kvällstidningarna.

  Ett stort tack till alla som har följt oss, läst våra artiklar och kommenterat genom året. Ni alla är fantastiska och fortsätt vara engagerade – energin vi får tillbaka är ovärderlig!

  Vi som driver detta har alla heltidssysslor vid sidan om skrivandet och vi söker hela tiden nya förmågor till sidan. Känner ni någon som brinner för tennis och gillar att skriva? Hör av er till oss!

  Kontakta gärna oss på Alexander@Tennisportalen.se om ni har synpunkter, feedback, eller helt enkelt vill stötta oss i att växa. Stort tack för 2017!

  Allt gott!

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.