Tennis hela helgen, hela veckan, hela vägen!

0
968

Äntligen sommar! Den perfekta årstiden för oss tennisälskare – vare sig vi vill beskåda den studsande bollen från läktaren eller om vi själva vill sätta studs på den på banan. Vi kan dock tycka att den absolut härligaste sista-minuten resan är den där vi själva får leka med bollen samtidigt som vi får njuta av värmen och solstolen. Tänk er vilken perfekt kombo av livets roliga och livets härliga genom att utforska restresor hos ving!

Ta med ditt racket, lite energi och hela familjen till de varmare breddgraderna nu efter den regniga midsommarhelgen. I dag blir det enklare och enklare att ta ut sin överblivna energi på semestern och att semestra på sitt eget sätt. För många innebär semester en blandning av lite sött och lite salt – men framför allt att få njuta av det man tycker är roligt i livet. Och vi tycker att tennis är det absolut roligaste i livet. Det gör förmodligen du också? Då har vi ett underbart tips till dig!

Många familjeresorter till olika sista-minuten destinationer i världen erbjuder all sorts träning till rastlösa familjer och våra favoriter i utbudet är självklart tennisbanorna och tennisklubbarna! I många av dessa paket ingår mycket mer träning än enbart tennis, vilket lätt kan roa alla rastlösa själar där ute, och på köpet blir alla i familjen nöjda – på ett eller annat sätt.

Här listar vi en del härliga ställen att kombinera tennis med solsemester på:
Gran Canaria
Cypern
Mallorca
Rhodos
Teneriffa

Ett annat tips är att åka iväg på en sådan här semester när era favorittävlingar äger rum inom tennisvärlden. Då kan ni njuta av att svettas bakom TV-skärmen för att sedan fira segern eller spela av er ett oönskat resultat på hotellets tennisbana efteråt. Wimbledon, vår allas favorit, sätter igång om några dagar och har du inte lyckats norpa dig en biljett till Englands största turnering, så passar väl en träningsresa hur bra som helst? Redan från den 2/7 till och med den 15/7 fylls England av både tennisfantaster och nyfikna idrottsnördar från hela världen. Likaså börjar turneringarna Dell Technologies Hall of Fame open och Plava Laguna Croatia Open i mitten av juli (16/7) och håller på i nästan en vecka framåt (22/7). Passa då på att njuta av turneringarna från solstolen och svettas framför TV-skärmen, från sandstranden och från tennisbanan. Vi skulle kalla detta för den ultimata semestern – skulle du?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.